Brasserie Blomme

Sinds 2002 staan wij met ons team in voor onze zaak waar we met trots onze tevreden klanten ontvangen in een moderne, ongedwongen sfeer. Ons juweeltje, dat we zorgvuldig en met liefde creëerden, is een Brasserie in Aalst en brengt een degelijke keuken met een klassieke basis.

Onze keuken

Al onze gerechten worden door chef en eigenaar Bart Blomme met een creatieve inslag verrijkt met een tikje experimenteel werk. Dat merkt u ook aan de kaart, die internationale accenten legt uit zowel het zuiden als het oosten. Toch blijft de kaart heel toegankelijk voor een breed publiek.

Onze suggesties baseren we eveneens op de seizoenen, waardoor we het ganse jaar door versheid kunnen garanderen.

Ontspannen lunch of diner

Het gemoedelijke karakter van de brasserie is ook te danken aan ons personeel, dat de klanten steeds vriendelijk bedient. Onze brasserie te Aalst is daarom de uitgelezen plek voor uw lunch of diner. Bekijk alvast de rest van onze website, waarop u ons menu en onze wijnkaart vindt.

Contact opnemen

Hebt u vragen? Dan kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Indien we u al konden overtuigen kunt u via deze weg online een tafel reserveren. Wij heten u van harte welkom!

Menu
Brasserie Blomme

Gentsesteenweg 100 - 9300 Aalst
Tel : +32 53 60 89 35
info@brasserieblomme.be
BTW BE0476 836 756